Toate comenzile de pe potenta.ro vor fi trimise cu discretie maxima, ambalajul este discret si fara nicio indicatie cu privire la continut. Nu contine logo-ul sau alte inscriptii care ar putea duce la identificarea produselor.

Se intampla deseori, ca in zilele noastre in goana dupa bani, barbatii moderni sunt epuizati nu numai fizic, ci si psihic. Stresul, graba zilelor au un impact asupra potentei sexuale.

Daca barbatul este inaintat in varsta, interesul lui sexual scade in ciuda vointei sale: erectiile sunt mai moi, scade libidoul, si nu in ultimul rand scad potenta si rezistenta sexuala. Pentru aceste probleme sunt concepute produsele pentru potenta.

Cresc nu numai pofta sexuala si numarul spermei, ci relaxeaza si intretin vasele sanguine, asigurand un flux mai puternic al sangelui nu numai in creier ci si in tot organism.

Daca viata dumneavoastra este supraincarcat fizic si/ori psihic si simtiti efectele acestuia, incercati produsele pentru potenta.

Este recomandat pentru barbati sau uneori pentru femei, in cazul problemelor cu potenta sexuala si libidou sau pentru ameliorarea stresului excesiv.

Este recomandat pentru:
– o viata sexuala mai buna si mai placuta
– cei care nu au incredere in sine in pat
– cei care traiesc o viata supraincarcata atat fizic, cat si mental
– cei care au probleme cu potenta sexuala
– cei care vor sa-si uimeasca partenera
– cei care vor o erectie mai ferma si rapida

In cazul in care nu doriti sa primiti coletul acasa sau la o anumita adresa puteti opta pentru livrarea in EasyBox. Produsele pot fi ridicate la orice ora fara sa mai fie nevoie sa asteptati dupa curier.

1. Pe pagina de finalizare a comenzii, alege ridicarea din EasyBox-ul aproape de tine.
2. Imediat ce comanda ta ajunge la EasyBox, primesti codul pentru deblocarea sertarului prin SMS pe telefon si mail.
3. Mergi la EasyBox, introdu codul PIN sau scaneaza codul QR de pe mail si deblocheaza sertarul comenzii tale.

* Livrarea in EasyBox by Emag este posibila doar cu plata online cu cardul.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „FUN NETWORK SRL”, fara sa se faca referire la natura produsului. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Bancii Transilvania si sunt 100% sigure.