potenta.ro si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios securitatea, protectia datelor, conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel ca noi sa iti putem livra comanda in siguranta.

Datele cu caracter personal pe care le colectam despre tine.
Informatiile pe care le colectam de la tine sunt in doar datele necesare pentru finalizarea comenilor online (nume, prenume, adresa, ip si numarul de telefon).

potenta.ro va prelucra datele tale cu caracter personal in baza urmatoarelor:
1. Finalizarea unei comenzi online. Acest lucru ne permite, de asemenea, sa iti emitem factura in functie de produsele pe care le-ai pus in cos.
2. Imbunatatirea serviciilor noastre.
3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, ca de exemplu cerinte fiscale si contabile si fiscale.
4. Consimtamantul pe care il acorzi poate fi retras in orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci cand:
– te inregistrezi pentru un anumit produs
– cumperi oricare dintre produsele noastre
– te abonezi la alerte, buletine informative, sau alte oferte
– ne contactezi prin diverse canale (telefonic, mail, Facebook) sau ne soliciti informatii in legatura cu un produs din oferta
– vizitezi sau navighezi pe site-urile noastre
– ai acordat permisiunea partenerilor nostri comerciali, servicii curierat
– atunci cand datele tale cu caracter personal sunt publice; sau

Utilizam cookie-uri (fisiere de mici dimensiuni stocate in browser-ul tau).

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt, daca este cazul:
– numele, adresa, numarul tau de telefon fix si/sau mobil si adresa de e-mail
– informatii privind contul tau bancar, daca plata se a efectua prin OP
– data privind adresa ta IP, codul postal sau numele unui oras
– Contactul tau cu noi, chat, un e-mail sau un apel telefonic
– informatii privind legitimitatea accesului (cum ar fi parole, nume si adresa de email)
– preferintele tale pentru anumite produse

 

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciului nostru
– prelucrarea comenzii tale si furnizarea produselor dorite
– pentru prelucrarea produselor pe care le-ai achizitionat de la noi, precum si pentru a te tine la curent cu evolutia comenzii tale
– pentru a-ti furniza produse relevante
– facturare si relatii cu clientii
– pentru a factura produsele comandate sau pentru a te contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat nu sunt corecte
– pentru a raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre
– mesaje privind serviciile

Pentru imbunatatirea serviciilor pe care ti le oferim
Colectam informatii anonime, fara elemente de identificare sau agregate in scopul imbunatatirii serviciilor sau produselor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

Marketing si individualizarea serviciilor pe care ti le oferim
Marketing in calitate de client al nostru, daca ti-ai dat consimtamantul, te vom tine la curent in general cu privire la noile produse, te vom informa cu privire la oferte sau promotii.
Daca ne-ai dat permisiunea, te vom contacta si pentru a-ti aduce la cunostinta produsele care consideram ca te-ar putea interesa daca nu optezi sa renunti la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastra.
Te vom contacta prin email, sms, online, telefonic sau prin notificari de tip „push” prin intermediul aplicatiilor noastre. Te vom putea contacta prin intermediul partenerilor nostri, insa in acestia vor fi autorizati sa prelucreze datele tale personale numai in numele potenta.ro.
Poti controla permisiunile tale privind protectia datelor in site-ul nostru www.potenta.ro sau contactandu-ne pe e-mail sau la numarul de telefon.

 

Publicitate online

Pentru a-ti transmite o publicitate relevanta pentru tine.
Aminteste-ti ca poti opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor. Acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele tale.

 

Prevenirea fraudelor si securitate

Vom prelucra datele cu privire la traficul tau in scopuri de protectie anti-frauda si detectare a fraudelor, pentru protejarea site-urilor noastre noastre si detectarea utilizarii incorecte.

Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal
1. Daca este cazul, facem schimb de informatii cu caracter personal cu:
– Societati de curierat / parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor pe care le-ai comandat sau utilizat
– Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele potenta.ro
– Agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege
– O terta parte sau un organ, atunci cand dezvaluirea respectiva este necesara pentru indeplinirea oricarei legi aplicabile sau a altei cerinte legale sau de reglementare
– Terte parti pentru promotii comune cu acea terta parte. Acestea vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor
– Alte terte parti, atunci cand le-ai dat acordul pentru dezvaluire in scopuri de autentificare si prevenire a fraudelor
2. Managementul fraudelor si aplicarea legii
Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri.
De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile tale pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

 

Fuziuni si achizitii

Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta organizatie, vom comunica informatiile tale catre acea organizatie.

 

Tertele parti cu care lucram

Daca ai achizitionat produse de la potenta.ro utilizand o terta parte sau o organizatie partenera, de multe ori trebuie sa facem schimb de informatii cu acestea ca parte a actiunii de administrare a acelei relatii si a contului tau (de exemplu: pentru identificarea comenzii tale si pentru a face plata catre aceste terte parti sau organizatii).

Daca am incheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu in numele nostru, iar acestia pot avea acces la datele tale cu caracter personal, nu ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie datele tale cu caracter personal decat in legatura cu prestarea serviciilor lor.

 

Transferuri internationale de date

In prezent, datele noastre sunt pastrate in locatiile din Romania.
Vom stoca informatiile tale atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.
Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele tale pe perioada ori de cate ori lansezi o comanda.

 

Pastrarea in siguranta a datelor tale cu caracter personal

Avem o echipa de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor tale cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile tale pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.

Site-ul nostru web poate contine link-uri la site-urile web ale unor terte parti. Nu raspundem pentru securitatea si continutul respectivelor site-uri ale tertelor parti. Prin urmare, asigurati-va ca cititi politica acelei societati privind protectia datelor si cookie-urile inainte de a utiliza sau de a pune informatiile personale pe site-ul acestora.

 

Drepturile tale

Ai dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu tine, daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem trebuie actualizate sau in cazul in care consideri ca acestea pot fi incorecte, te poti autentifica pe site pentru actualizarea acestora (Autentificare > Contul meu) sau ne poti contacta pe mail sau telefonic.

 

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detine potenta.ro in legatura cu tine. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site-ul nostru.

 

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat in anumite circumstante. De exemplu potenta.ro se asigura ca iti poti lua datele prin care sa verifici istoricul sau starea comenzilor.

 

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, ai dreptul de a te opune prelucrarii de catre potenta.ro a datelor tale cu caracter personal.

 

Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doresti sa mai primesti mesaje de marketing din partea potenta.ro privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, poti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, sms sau telefon).

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:
– autentifica-te pe site si gestioneaza permisiunile proprii
– contacteaza-ne la numarul de telefon
– trimite un e-mail pentru instructiuni.
– trimite un e-mail folosind formularul de contact de pe site-ul nostru.

 

Cum sa inaintezi o plangere

Daca doresti sa ne contactezi in legatura cu oricare dintre drepturile tale sau sa faci o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele tale cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la telefon sau trimite-ne un e-mail folosind formularul de contact. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca ai in continuare nemultumiri, poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor tale cu caracter personal

In cazul in care consideri ca datele pe care le detinem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri ca nu ar trebui sa prelucram datele tale, te rugam sa ne contactezi pentru o discutie in legatura cu drepturile pe care le ai. In anumite circumstante, vei avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

 

Dreptul de stergere

potenta.ro urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele tale doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, ai dreptul de a ne solicita sa stergem datele tale cu caracter personal pe care le detinem.

 

Cum ne puteti contacta

Opinia ta este importanta pentru noi. Daca ai intrebari cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poti trimite un e-mail folosind formularul de contact. Poti contacta responsabilul cu protectia datelor direct prin e-mail sau telefonic.