Plata

1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului
Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia.

2. Plata online cu cardul
Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Banca Transilvania. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Mondus Natura sau oricaror altor persoane neautorizate.

 

Livrarea

Produsele se livreaza prin curier cu SameDay (curier eMag) in termen de 2-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii.

Costurile transportului sunt:
– 15 lei pentru comenzi de pana in 299 lei in toata tara, iar la plata online cu cardul, costul transportului este doar 9.99 lei
* Pentru comenzi de minim 300 lei, LIVRAREA este GRATUITA

 

Nu vrei sa ajunga coletul acasa?

In cazul in care nu doresti sa primesti coletul acasa sau la o anumita adresa puteti opta pentru livrarea in EasyBox. Produsele pot fi ridicate la orice ora fara sa mai fie nevoie sa asteptati dupa curier.

1. Pe pagina de finalizare a comenzii, alege ridicarea din EasyBox-ul aproape de tine. In cazul in care nu stii daca exista vreun EasyBox pe langa tine poti sa cauti pe https://sameday.ro/easybox/
2. Dupa ce alegi EasyBox-ul si finalizezi comanda, coletul tau va ajunge ajunge la EasyBox-ul selectat in 1 – 2 zile lucratoare. Imediat ce coletul va ajunge vei fi anuntat prin SMS pe telefon si vrei primi un cod PIN.
3. Mergi la EasyBox, introdu codul PIN si sertarul ce va contine coletul tau se va deschide automat.

* Livrarea in EasyBox este posibila doar la plata online cu cardul.